Ready to Elevate Your Hustle? Join Our Free Community

Full Version: Народ, хто знається у постільній білизні? Знайшов цікавий сайтик
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Усім привіт! Вирішив показати корисною темою, раптом кому стане в нагоді. Останнім часом відчув, що сон не йде, не висипаюсь, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Грішив на роботу, на дощі, а дівчина видала: "Пора оновити постіль на якісну, а не цю синтетику з розпродажу". І отут я заліз в інтернет.

Якщо чесно, був впевнений, що підбір постільної білизни - це тільки "гарний малюнок чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, і ранфорс, і сатин... А я в цих словах був нуль, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, це ж криниця корисної інфи! Я завис на годину. Там все як в довіднику: чітко розкладені усі типи тканин, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є табличка з порівнянням щільності та того ж, скільки прань витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому один набір коштує 800 грн, а другий — 2500.

Що я для себе відкрив для себе зрозумів:
- Виявляється, насправді, наші та європейські розміри трохи різняться, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не тупо вірити напису «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це капець, а якісний сатин дійсно дає прохолоду, тому що в нього плетіння ниток специфічна.
- На сайті написано, як доглядати, щоб колір не зліз через місяць. Це прям в точку для нас, у кого пралка паше без вихідних.

Зрештою вирішили замовити спочатку один сатиновий набір від українського виробника (підтримав українське). Поки політ нормальний — сплю як немовля, білизна приємна на дотик, не ковзає й не б'є струмом.

Тому, якщо ви, як і я, до останнього часу вважали, що підковдра — це не те, в що треба заглиблюватись, дуже раджу почитати статейку на тому сайті. Справді економить нерви на пошуки та рятує від покупки якоїсь фігні. Усім міцного відпочинку!