Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yağışlı bazar günü və itmiş açar
Həmin bazar günü səhər tezdən oyandım. Çöldə leysan yağırdı. Elə bir yağış idi ki, sanki göy yarılmışdı. Planım sadə idi – evdə qalıb film izləmək. Amma tale başqa qərar verdi. Səhər yeməyindən sonra stolun üstündə axtardım – maşının açarı yox idi. Otağı, mətbəxi, hətta zibil qutusunu çevirdim. Yox, itmişdi.

Əhvalım pozuldu. Maşın binada idi, açar isə hardasa itib. Yağış yağır, hər yer sulu, çölə çıxasan, açarı tapa bilməyəcəksən. Oturdum divanda, heç nə edə bilmirdim. Televizoru açdım, amma film maraqlı gəlmədi. Telefonu əlimə aldım. Dostların hamısı məşğul idi. İnternetdə gəzməyə başladım.

Birdən bir reklam gördüm. Çox maraqlı dizaynı var idi. Mavi və ağ rənglər, gözəl şriftlər. Reklamda yazılmışdı: mostbet com android. Ad tanış gəldi. Yadıma düşdü ki, keçən ay iş yoldaşım Səid bu barədə danışmışdı. O demişdi: "Yüklə, peşman olmayacaqsan". O zaman ciddiyə almamışdım. İndi isə – niyə də olmasın?

Telefonumun növünü yoxladım. Android. Tətbiq mağazasına girdim, axtardım. mostbet com android çıxdı. Yükləməyə başladım. Bir neçə dəqiqə sonra proqram hazır idi. Qurulum – bir klik. İnterfeysi açdım. Hər şey çox rahat idi. Sürətli, anlaşılan, heç bir lazımsız element yox. Qeydiyyatdan keçdim. Email, şifrə, ad. Bir dəqiqə çəkmədi.

Depozit etməzdən əvvəl düşündüm. Maşının açarı itib, əhvalım pisdir. Bəlkə bir az əylənim? Kiçik məbləğ – 15 manat. Uduzsam da, problem deyil. Axı mən onsuz da vaxt keçirmək istəyirəm. Balansıma baxdım – bonus da əlavə olunmuşdu. 22 manat oldu. Yaxşı başlanğıcdır.

Oyun seçimi çox idi. Mən seçim edə bilmirdim. Uzun müddət fikirləşdim. Sonra qərar verdim – sadə bir slot. Makaraları fırlatmaq həmişə rahatdır. Birinci klik – uduzdum. İkinci – qazandım, 24 manat. Üçüncü – yenə uduzdum, 21 manat. Gülümsədim. Sanki maşının açarını unutmuşdum. Diqqətim tamamilə oyuna yönəlmişdi.

Zaman sürətlə keçirdi. Artıq yarım saat olmuşdu. Balansım 19, 26, 22, 31 – dəyişirdi. Heç bir böyük emosional yüksəliş yox idi. Sadəcə xoş bir proses. Yağış səsi hələ də eşidilirdi, televizor səssizcə işləyirdi. Mən isə mostbet com android-da oynayırdım. Birdən slotda bir işıqlanma başladı. Ekranda "bonus" sözü çıxdı. 5 pulsuz fırlama.

Nəfəsimi tutdum. Birinci fırlama – 4 manat. İkinci – 7 manat. Üçüncü – 12 manat. Dördüncü – 5 manat. Beşinci – gözləmədiyim bir şey oldu. Makaralar dayandı, ekran qızılı rəngə boyandı. Balansım 31-dən 67-yə sıçradı. Otuz altı manat birdən. Ürəyim döyünməyə başladı. Ayağa qalxdım, bir stəkan su içdim. Nəfəs aldım.

Proqramı bağlamadım, amma oynamağı dayandırdım. Oturdum, düşündüm. Maşının açarı hələ də itib. Amma mən artıq o qədər də əsəbi deyildim. 67 manat balansım var idi. 15 manat qoymuşdum, 52 manat qazanc. Bu, pis deyil. Pulun bir hissəsini çıxartdım. 40 manat bank kartıma köçdü. Qalan 27 ilə oynamağa davam etdim, amma daha ehtiyatla.

Axşama yaxın yağış dayandı. Açarı axtarmaq üçün yenə cəhd etdim. Divanın altında, stolun dalında. Birdən gödəkçəmin cibinə baxdım. Orada idi! Bütün günü gödəkçənin içində olub. Axmaq vəziyyət. Gülümsədim. Açar tapılmışdı, balansda 27 manat, bankda 40 manat. Gün itməmişdi.

Həmin gündən sonra mostbet com android mənim telefonumda qaldı. Həftədə bir dəfə oynayıram. 15-20 manat, bir saatdan çox deyil. Qaydalarım var: uduzsam – dayan, qazansam – yarısını çıxart. Bu qayda məni heç vaxt uduzdurmayıb. Bəli, bəzən itirirəm, amma kiçik məbləğlər. Bəzən qazanıram, amma sevincim çox böyük olmur. Çünki mən bilirəm ki, bu, əyləncədir, iş deyil.

Dostlarım soruşur: "Necə olur ki, qumar oynayıb da asılı olmursan?" Deyirəm: "Çünki mən ağlımla oynayıram". Onlar gülür. Mən isə bilirəm ki, həqiqət budur – hər şey ağılla olanda gözəldir. Yağış, itmiş açar, əsəblər – hamısı keçir. Amma bir dərs qalır: həyatda hər vəziyyətdən bir şey öyrənmək olar. Mən o yağışlı bazar günü təkcə 52 manat qazanmadım. Mən öz nəzarətimi qazandım. Və bu, hər hansı bir uduşdan daha dəyərlidir. İndi o açar hələ də gödəkçəmin cibindədir. Xatırlıq üçün. Çünki itmiş açar mənə tapılmış bəxt gətirdi. Qəribə dünyadır, hə?
Reply

Messages In This Thread
Yağışlı bazar günü və itmiş açar - by boach.hi.ethiet - 06-01-2026, 08:47 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)